Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RESOLUCIÓ SLT/66/2022, de 19 de gener, per la qual s'estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

Podeu consultar la RESOLUCIÓ SLT/66/2022 en el següent enllaç

Novetat principal, el que ja sabem, s’elimina l’apartat 3.1. Restriccions mobilitat nocturna. I en conseqüència Annexos 1 i 2 (llistat municipis afectats).

A més:

  1. S’elimina la frase: No es poden desenvolupar activitats recreatives musicals de caràcter extraordinari, a l’epígraf 3 de l’Apartat 4.12. Congressos, convencions, fires comercials i festes majors.
  2. S’afegeix a l’apartat 4.14. Activitats recreatives musicals, l’epígraf 2. Les activitats assenyalades en l'epígraf anterior no es poden autoritzar com a activitats recreatives musicals de caràcter extraordinari.

 

En aquest punt 2 de novetats, quan diu “activitats assenyalades e l’epígraf anterior”, aquest literalment diu: 1. Els locals i els establiments amb llicència o que hagin presentat la comunicació prèvia com a discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, bars musicals, karaokes, discoteques de joventut, establiments d'activitats musicals de règim especial i establiments públics amb reservats annexos no poden obrir al públic.

 

Entrada en vigor, 00.00 hores del dia 21 de gener de 2022.